Prachtige eind presentaties van deelnemers Build Your Own Future

Afgelopen donderdag 9 december presenteerden deelnemers van het business programma Build Your Own Future hun ambities voor de toekomst. In 2 minuten vertelden ze op krachtige wijze hun droom voor een eigen bedrijf of baan en wat hun plan was om daar te komen. Aan het publiek de eer om na afloop in te gaan op de zogenaamde call 2 action, de hulpvraag van iedere deelnemer.

Voor sommigen was het de eerste keer dat ze voor een grote groep hun verhaal vertelde, zoals Fatima die graag Yemenitische taarten en zoetigheden wilt verkopen, maar ook graag voor zieke kinderen in het ziekenhuis wilt zorgen. En Umu en Rita vertelden dat door hun familie situatie ze niet naar school konden en zichzelf hebben leren schrijven en lezen. En nu staan ze hier om hun droom voor een cateringbedrijf in Afrikaanse gerechten en een baan in de zorg te delen.

Mohammed is zich aan het oriƫnteren om in de IT als DevOps Engineer aan de slag te gaan en heeft ervaring opgedaan in Maleisiƫ en Dubai. Ashraf is actief in de groothandel van een familie-lid en onderzoekt de mogelijkheden om zijn passie en ervaring in de mode industrie hier in vorm te geven.

Het business programma Build Your Own Future biedt deelnemers om in 12 weken hun droom voor een eigen bedrijf of baan te vertalen in een actieplan en ondernemersvaardigheden te versterken of te ontwikkelen. Van de meer dan 100 deelnemers heeft meer dan de helft een baan gevonden, een bedrijf opgezet of is bezig met een opleiding en stage!

Wil jij je wensen voor een nieuwe carriere, als ondernemer of nieuw werk in 2022 laten uitkomen? Meld je dan bij Marcellien Breedveld of Oscar van der Ende, via info@marcelliensgoodcompany.com. Voor meer informatie kijk hier op de website.