Nieuwkomers presenteren hun dromen bij het Final Event Build Your Own Future

Op donderdag 16 september presenteerden 8 deelnemers van het business programma Build Your Own Future hun dromen voor de toekomst. Het event werd georganiseerd in samenwerking met de Voorkamer waar ook de trainingen gegeven zijn.

De deelnemers, allemaal mensen met een vluchteling achtergrond, hebben de afgelopen 3 maanden stappen gezet om hun dromen om te zetten in acties, zoals het praten met potentiƫle werkgevers, klanten of mensen die hen verder kunnen helpen in hun vakgebied.

En ze hebben nieuwe ondernemersvaardigheden opgedaan en geleerd over klantgericht denken, BTW, wet- en regelgeving en jezelf presenteren, maar ze hebben vooral meer zelfvertrouwen en inzicht gekregen in wat ze willen en hun netwerk en visie op de toekomst vergroot!

Met een nieuw certificaat op zak, gaan ze de volgende stap zetten op weg naar een stage, werk of nog meer klanten spreken en het business plan afmaken.

Succes!

Wil je ook meedoen met het business programma Build Your Own Future?

Op donderdag 30 september starten we met een nieuwe groep. Mail info@marcelliensgoodcompany.com voor meer informatie of kijk bij activiteiten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief