Next move coachingsprogramma succesvol

In het voorjaar van 2022 trapte de Social Impact Factory af met het ‘Next Move’ coachingsprogramma. In dit 6-maanden durende traject worden 11 nieuwkomers, young & medior professionals met een vluchtelingenachtergrond, gecoacht door professionals uit het bedrijfsleven. .

Middels 1-op-1 coaching, netwerkgesprekken met professionals uit het gewenste vakgebied en workshops zoals LinkedIn, sollicitatietraining, interculturele communicatie en meer, bereiden de deelnemers zich voor op hun professionele toekomst in Nederland. Het doel van dit programma is om het netwerk van de deelnemers te vergroten en hiermee de kansen op een eerste stage/werkervaringsplek of baan in Nederland te vergroten. Twee personen hebben inmiddels een baan gevonden. Wat een succes! 

In de groep zitten deelnemers met verschillende professionele achtergronden: van ingenieurs, software ontwikkelaars in de financiële wereld, programmeurs, cyber security professionals, projectmanagers tot communicatie professionals. 

Zie jij kansen om met jouw kennis, expertise of netwerk bij te dragen aan dit programma? Neem dan contact op met Miriam Frantzen, projectmanager Social Impact Factory, via: miriam@socialimpactfactory.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief