Naar de Turkse rocker Haluk Levent

Afgelopen zaterdagavond ging een groepje Turkse vluchtelingen via Welkom in Utrecht naar het concert van de Turkse rocker Haluk Levent in TivoliVredenburg. Lees hieronder wat van de lovende reacties van deelnemers!

Kazim vond het concert heel leuk. Het overtrof zijn verwachtingen. Hij zei dat hij verrast was omdat het de eerste keer was dat er een activiteit speciaal voor Turken was, en hij is daar heel blij mee. Hij bedankt ons als team van Welkom in Utrecht omdat we heel actief zijn met onze activiteiten, en hij vindt onze activiteiten geweldig.

Duygu vindt Haluk Levent een geweldige artiest en heeft altijd al naar zijn concert willen gaan. Ze is erg blij dat wij van Welkom in Utrecht dit hebben georganiseerd. Ze bedankt ons voor het organiseren van dit concert.

Elif vond het concert geweldig! Ze had niet verwacht dat ze het zo leuk zou vinden. Ze is erg blij dat ze Haluk Levent van zo dichtbij heeft gezien. Over het algemeen vindt ze onze activiteiten heel goed, maar ze is vooral blij dat ze via ons naar een concert kon gaan van iemand die ze kende, en ze bedankt ons hiervoor.

G├╝nbike vond het concert heel leuk. Ze had niet verwacht dat ze zo tevreden zou zijn, omdat ze eigenlijk voor haar vriendin naar het concert kwam. Maar ze merkte dat het zo leuk was dat ze opeens midden in het concert begon te dansen. Door dit concert voelt ze zich meer ontspannen, en ze bedankt ons voor het organiseren ervan.

Wij bedanken weer TivoliVredenburg voor het aanbieden van de kaarten. Hopelijk volgen er nog vele concerten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief