Meer vrouwen naar de top, start onderop!

We zien zoveel geweldige vrouwen bij Plan Einstein, die hun thuisland hebben verlaten om een betere toekomst voor zichzelf en hun gezin te vinden. Veel van de vrouwen zorgen vaak voor anderen, maar hoe zit het met henzelf? Hoe zit het met hun dromen, ambities, talenten en vaardigheden? 

Samen met enthousiaste vrouwen van Plan Einstein-organisaties kijken we hoe we meer vrouwen in staat kunnen stellen om hun hart te volgen in het bedrijfsleven of op de arbeidsmarkt.  

Daarom werken we samen aan een nieuw trainingsprogramma, Women in Business, dat de ondernemersgeest aanwakkert. Succesvolle ondernemers zijn goed in het nemen van beslissingen, het stellen van doelen en het bereiken van hun klanten. Wat als je die vaardigheid zou versterken met het ontwikkelen van je intuïtie, je buikgevoel. Wat als je doelen stelt als een intenties, herhaald in dagelijkse meditatie, en leert hoe je die kunt delen met je netwerk, zodat je er echt voor kunt staan en het hele universum je steunt? 

Onze aanpak is holistisch, dus je zult op verschillende niveaus groeien, mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch/spiritueel. 

We zullen niet alleen vrouwen ondersteunen om zich omhoog te werken, maar ons doel is om een hele nieuwe dimensie van leiderschap te creëren. 

Doe je mee? Voor meer informatie stuur dan een berichtje of een mail naar info@marcelliensgoodcompany.com of esther@devoorkamer.org

Zoals Einstein ooit zei: "Het enige echte waardevolle ding is intuïtie. Het intellect heeft weinig te doen op de weg naar ontdekking."

Schrijf je in voor de nieuwsbrief