Coaches gezocht voor nieuwkomers

Plan Einstein partners, Build Your Own Future & Social Impact Factory zoeken Utrechtse ondernemers en professionals met ambitie om nieuwkomers te coachen! 

Wil jij jouw ondernemers- of werkervaringslessen delen met nieuwkomers? Geef je op als coach voor onze coaching community!

De Social Impact Factory start in juni 2022 met het coachingstraject Next Move Program en het ondernemerschapsprogramma Build Your Own Future is op zoek naar coaches die de deelnemers van hun programma willen coachen. Kortom: samen zijn we op zoek naar ondernemers en professionals die de deelnemers van deze programma's willen begeleiden om een volgende stap te zetten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Deze nieuwkomers zijn mensen met een vluchtelingen achtergrond die wonen in het asielzoekerscentrum of elders in Utrecht. Nieuwkomers zijn starters op de arbeidsmarkt in Nederland. Ze hebben enorm veel motivatie om hun professionele kennis en kunde hier uit te voeren, maar vaak ontbreekt het hen aan een professioneel netwerk wat ze verder kan helpen om stappen te zetten. Deze starters hebben enorm veel passie voor het opzetten van een eigen bedrijf, het vinden van een eerste stageplek of baan in Nederland. Als coach kun jij iemand 1-op-1 ondersteunen in het uitbreiden van iemands professionele netwerk én iemand begeleiden in het proces om een volgende stap te zetten. Ga jij de uitdaging aan? 

Meld je aan bij Oscar van der Ende of bij Miriam Frantzen via dit aanmeldformulier.

Oscar van der Ende: 06-53901621 / oscarvdende@gmail.com

Miriam Frantzen: 06-46103967 / miriam@socialimpactfactory.com