CursusWomen Empower: samenkomen en je dromen versterken!

In een nieuw land gaan wonen of een ander pad inslaan, heeft veel uitdagingen. Het is onbekend, wat spannend is en chaotisch. Je laat iets achter waar je misschien nog om rouwt, zonder te weten wat het nieuwe inhoudt. Dat betekent dat je op jezelf mag vertrouwen, je openstellen om nieuwe mensen te leren kennen, durven en doen. Hoe doe je dat?

Women Empower (WE) is een cirkel van vrouwen uit verschillende landen en culturen die elkaar ondersteunen bij het vinden van hun innerlijke kracht en ware zelf.

WE is ook een trainingsprogramma dat je de inzichten en tools aanreikt om vrede te vinden met je huidige situatie, je (opnieuw) te verbinden met je dromen en je volledige potentieel te realiseren. En stappen op jouw gewenste pad te zetten met steun, plezier en vertrouwen.

WE is een programma van zes weken dat elke donderdag bijeenkomt. Onze sessies omvatten lichaamswerk, meditatie en creatieve oefeningen.
Doe mee met Women Empower en samen bouwen we aan een krachtige cirkel van vrouwen!

Het programma: 

Op 23 mei 2024 starten we weer met een nieuw editie van Women Empower. Wil je meedoen? Meld je aan hieronder.

  • do. 23 mei: De powervrouw in jou

  • do. 30 mei: Ontdek je dromen & talenten

  • do. 6 juni: Stel je doelen

  • do. 13 juni: Open je hart en verbind

  • do. 20 juni: Gebruik je stem en laat je horen

  • do. 27 juni: Vier jouw volgende stap!

Jouw resultaat

  • Vol zelfvertrouwen op jouw pad

  • Nieuwe connecties om mee samen te werken

  • Een certificaat van Women Empower

Carola: "Ik heb geleerd dat ik waardevolle talenten bezit. Ook al voel ik me soms niet sterk, ik ben sterk geweest, en die kracht zit in mij. Ik heb ook geleerd hoe belangrijk het is om mijn verlangens opnieuw te ontdekken en mijn innerlijke stem de ruimte te geven om zichzelf uit te drukken."

Hela: "Ik heb geleerd dat ik goed ben in het maken van nieuwe vrienden."

Voor wie?

Enthousiaste vrouwen die in Utrecht wonen en samen willen leren en werken. 

De cursus wordt in het Engels en/of Nederlands gegeven. We denken graag mee als je deze talen onvoldoende spreekt. Je mag altijd je eigen vertaler regelen:-)

Waar?

Elke donderdag van 23 mei t/m 27 juni zijn de sessies bij de Voorkamer op de Kanaalstraat 225 te Utrecht. Elke sessie is van 9.45 uur t/m 13.00 uur.

Meedoen?

Meld je aan bij Tjasa of Marcellien voor 16 mei of als je meer informatie wilt, stuur ons een mail. We zien je heel graag bij Women Empower!

E-mail: tjasa@devoorkamer.org of info@marcelliensgoodcompany.com

Aanmeldformulier

Aanmelding wordt verzonden

Moment geduld aub

Schrijf je in voor de nieuwsbrief