Cursusaanbod

Op Plan Einstein bouw je aan je professionele toekomst!

Dealing with the Dutch

Dealing with the Dutch is een training programma voor jong volwassenen die in het AZC wonen om je leven in Nederland een nieuwe vliegende start te geven.

Discover Your Business

Practical business training for people who want to discover how to start their own business!

Women Empower: samenkomen en je dromen versterken!

Een vrouwencirkel om elkaar te inspireren, samen te groeien en te verbinden. Samen voor jouw volgende stap!

Engels

De Volksuniversiteit Utrecht geeft lessen Engels op alle niveaus. Van startniveau tot Cambridge Engels certificaat. Alles is gericht op communicatie als wereldburger. Met deze vaardigheden kun je in de wereld van vandaag je weg vinden.

Developing your professional competencies and skills

Being good at your discipline is one thing, but to function well within an organization often requires additional competencies and skills.

Build Your Own Future (BYOF) - van idee naar bedrijf of baan

Leer jouw idee├źn en capaciteiten optimaal te gebruiken en onderzoek hoe jij je eigen succesvolle onderneming of baan kunt starten in het Build Your Own Future programma.

Computerlessen

De computercursus is er op gericht wegwijs te worden met de computer en de belangrijkste functies onder de knie te krijgen. De cursus is erg persoonlijk en je kan altijd een keertje langskomen.

Next Move Mentor Program: Elevate Your Professional Journey in the Netherlands!

Are you a newcomer in the Netherlands, eager to thrive professionally in your new environment and with no or hardly any work experience in this new environment? The Next Move Program, starting in september 2023, is your key to success!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief