ActiviteitOntmoet elkaar op maandelijkse thema-avond Mijn Wijk Jouw Wijk

Locatie AZC | Joseph Haydnlaan 2

Mijn Wijk Jouw Wijk organiseert maandelijks een thematische wijkavond. De thema's variƫren van kunst, werk, spelletjes tot speciale kinderactiviteiten en van een zomerse barbecue tot traditioneel oliebollen eten op het nieuwe jaar. In de zomer is er een sportdag in park Oog in Al.

De centrale ontmoetingsplek is buurtrestaurant A Beautiful Mess op het terrein van azc Utrecht. Elke wijkavond wordt er gekookt en kunnen zowel azc- als wijkbewoners mee eten. Als wijkbewoner betaal je een vast bedrag waarmee zowel jouw maaltijd als de maaltijd van een azc-bewoner wordt gedekt. Samen verbinden we de wereld in de wijk!

Het menu voor de wijkavonden wordt samengesteld door bewoners van wijk en azc in overleg met de kok van A Beautiful Mess. Zo staat er altijd iets verrassends op tafel, zowel culinair als cultureel. Eet je binnenkort een keer mee? Stuur een mailtje naar mijnwijkjouwwijk@gmail.com.

Je komt dan op de mailinglijst en blijft op de hoogte van de activiteiten die worden georganiseerd door Mijn Wijk Jouw Wijk. En lijkt het je ook leuk om een keertje mee te helpen in de keuken? Laat het ons weten, en misschien kook je binnenkort wel mee.

Facebook:

www.facebook.com/mijnwijkjouwwijkUtrechtWest

Schrijf je in voor de nieuwsbrief