Cursusaanbod

Op Plan Einstein bouw je aan je professionele toekomst! Door verschillende cursussen en activiteiten kun je een nieuwe stap in je professionele carrière zetten.

De cursussen Internationaal ondernemen en zakelijk Engels zorgen voor ontwikkeling van vaardigheden die je in je huidige baan kunt inzetten, of die je een nieuwe stap laten maken, overal ter wereld! In het praktijkprogramma leer je ondernemende vaardigheden, bouw je aan je professionele netwerk en wordt je individueel gecoacht.

We bieden 3 verschillende programma’s die je tegelijkertijd of apart van elkaar kunt volgen.

Voor wie?

Voor vluchtelingen en wijkbewoners in Overvecht die graag hun professionele vaardigheden en talenten willen ontwikkelen, een bedrijf willen starten of verder willen komen in hun werk.

Je kunt gratis deelnemen.

1) (Zakelijk) Engels

Leer Engels, zowel voor beginners als voor gevorderden. Zelfs een internationaal erkend diploma behoort tot de mogelijkheden!  Tijdens de cursus leer je in het Engels gesprekken voeren. Ook leer je zakelijk Engels schrijven en lezen. Juist deze mix van de Engelse taal en de praktische inhoud zorgt ervoor dat je het maximale uit de lessen kunt halen.

2) (Internationaal) Ondernemerschap

Leer denken en handelen als een ondernemer zoals presenteren, met klanten praten, en kansen benutten. Allemaal vaardigheden waar bedrijven heel erg behoefte aan hebben. Het opent de weg naar het starten van je eigen bedrijf.

Hierna kun je kiezen voor een vervolgprogramma: Start Your Own Business.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou om deel te nemen aan Plan Einstein? Mail je vraag naar Liesbeth Maats of registreer je direct.

Lees hier alle informatie over deze cursus

3) Praktijkprogramma voor ondernemerschap en werk

Leer praktische vaardigheden zoals netwerken, presenteren en solliciteren tijdens maandelijkse workshops en netwerkevents. Een coach kan je vier maanden helpen met een vraag over je professionele toekomst. Tijdens meeloopdagen kun je een bedrijf of expert bezoeken in jouw interessegebied om vragen te stellen en je netwerk uit te breiden. Ook kun je in een wijkproject – samen met anderen – je ondernemende talenten toepassen en versterken.

Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek! Mail naar Maaike Wit.